Francisco Salvatierra

846

Francisco on koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja akupunkturisti.

Hän  on aina kiehtonut kehon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys. Kiinalaisessa lääketieteessä häneen teki suuren vaikutuksen, kuinka näitä kahta ei pidetä erillään, kuten länsimaalaisessa lääketieteessä on tapana, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Näin ollen mikä tahansa toimintaa häiriöittävän tekijän korjaaminen ja tasapainottaminen perustuu siihen, että kaikki ihmisessä, mieli ja keho, ovat yhteydessä toisiinsa.

Hän on opiskelut useita Kiinassa käytössä olevia tekniikoita, kuten akupunktiota, moksibustiota, kuppausta, tuina-hierontaa ja fytoterapiaa. Hoitotyössään hän on erikoistunut etenkin hierontatekniikoihin, joissa hän yhdistää rentoutus- ja lihasten kuntouttamiseen liittyviä tekniikoita länsimaisesta ja kiinalaisesta lääketiteestä. Hän yhdistelee kiinalaisen lääketieteen ja länsimaisen lääketieteen lisäksi japanilaista shiatsua ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi mukaillen asiakkaiden ja opiskelijoiden tarpeita. Opettaessaan hän osaa pitää asiat erillään ja keskittyä opetettavaan tekniikkaan, mutta oppilaan edetessä hän pystyy näyttämään jatkuvasti erilaisia tapoja hoitaa vastaantulevia tilanteita.

Hänen laaja kokemuksensa erilaisten urheiluvammojen ja kroonisten kipujen hoidosta sekä syvä kiinnostuksensa stressin ja muiden mielentilojen vaihteluiden vaikutuksesta kehoon, tarjoaa ainutlaatuisen lähestymisen kehon käsittelyyn. Hänestä mikään kiputila ei synny sattumalta, vaan on aina olemassa joku aiempi syy, miksi loukkaantuminen tapahtuu sillä hetkellä, eikä esimerkiksi jonain toisena hetkenä, ja tämän vuoksi on tärkeää löytää syy tapahtuneelle eikä vain keskittyä itse oireeseen.

Lue lisää

Koulutus

  • 2004-2008    Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
  • 2007               TUINA (Kiinalainen hieronta)
  • 2007               Akupunktio anestesian, sähkö-akupunktio
  • 2007               Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
  • 2007-2008     Swedish massage
  • 2012               Shiatsu peruskurssi
  • 2012-2013      Shiatsu
  • 2017-2018      Urheilu hieronta (koulutettu hieroja)
  • 2018                Seido akupunktio peruskurssi

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close