”Vinkkejä mielen vapautumisen”

pexels-photo-762041

Uskon todella, että keho ja mieli toimivat yhdessä. Kaikki, mitä sinulle tapahtuu, vaikuttaa johonkin tapaan tai muuhun.

Vatsan ja suoliston ongelmia, päänsärky, lyhyt hengitys, lihaskipua ja niin edelleen. Joskus kun kärsivät noissa ongelmia, on oikea tärkeä keskittyä mitä sinulle on tapahtumassa. Ja älä katso vain oireita, parempi saada kokonaisvaltainen näkymä kehosta.

Tässä annamme sinulle vinkkejä, joiden avulla voit pitää mielesi vapaasti että ne eivät vaikuttavat sinuun.

  • Sinä ja kaikki muut saavat huonoja uutisia joskus, se saattaa olla että menetät työpaikkaan tai sukulaisia; saada olla sairauden diagnoosi ja niin edelleen. Kaikki voivat vaikuttaa terveyteesi. Suurin virhe tässä vaiheessa on alkaa ajattelee ”miksi tämä tapahtuu minulle?”, Koska tämä yhdistää sinusta kiinni ongelmasta ja sinulla ei ole mahdollisuutta jatkaa elämääsi. Joten voit muuttaa ajattelusi ”mistä syystä tämä tapahtuu minulle?” Ja yritä löytää mitä elämässäsi on tapahtunut, yritä sitten muuttaa sitä ja yrittää oppia kaikesta kokemuksesta, jonka elät. Tämä on tapa jatkaa elämään reittiä ja olla paremmassa tilanteessa kuin aiemmin.
  • Iso hymy. Tiedän, että tämä kuulostaa kliseeltä. Mutta kun hymyilet, lähetät tietoja aivoihin tilanteen muuttamiseksi. Esimerkiksi kuuluisa lääkäri Mario Alonso Puig kirjoitti naisesta, joka kärsi vuosien vatsan ja ruoansulatuskanavan ongelmista. Kun hän tapasi hänet, hän oli ollut erilaisissa hoidoissa ja tutkimuksissa, mutta ongelmia ei löytynyt. Hän tarkkaili häntä ja kysyi kysymyksiä elämästään. Hän sanoi: ”Tiedätkö, mitä tapahtuu? Vihaan työsi ja pomoisi ”. Nainen katseli häntä vihaisesti, hän ei voinut uskoa lääkäri sanoi jotain tällaista. Lääkäri Puig jatkaa ”Ehdotan, että hymyilet työhösi ja pomollesi. Tee se 15 päivää ”. Nainen jätti käytännön. Hänen yllätyksessään hän soitti takaisin kahden viikon jälkeen ja sanoi: ”Täytyy sanoa kaksi asiaa. Ensin olet oudon lääkäri, jonka olen tavannut elämässäni. Toiseksi, se tyhmä kärki jonka annoit minulle, se toimi. Myös pomoni hymyilee minulle nyt, ja asun jokapäiväisessä tilanteessa toisen asenteen kanssa. ” Joten, mitä tapahtui hänelle sisäisesti, oli kaikki vain jännitteitä, kun hän oli työssä tai vastakkain hänen pomoaan. Ja kun hän hymyillen, hän vain antoi aivolleen toisen signaalin, ja hänen aivonsa ohitti sen keholle. Hänen maansa ja lihastensa rentoutuvat.

pexels-photo-736842

  • Ole varovainen ideoiden kanssa. Kun et löydä ratkaisua ajatukseen tai ongelmaan, se alkaa vahingoittaa sinua. Kun tajusit tämän tilanne, yritä löytää hiljainen huone, mene sinne, hengitä ja keskity hengitykseen. Voit laskea inspiraatiotasi, muuta kuin vain hengittää ja keskittyä siihen. Tämän avulla otat ongelmat mieltänne. Sen jälkeen, kun palaat ongelmallesi, tämä ajattelu tulee erilaisilla ratkaisuilla kuin ennen. Koska aloitat kaikki alusta alkaen, tämän mentaliteetin avulla näet ongelman toiselta näkökulmalta.

Toivottavasti nämä vinkit voivat autata sinua vapauttamaan mielesi. Ja muista elää nykyhetkessä. Kuten Laozi kerran sanoi ”jos olet masentunut, niin asutte menneisyydessä. Jos olet ahdistunut, asut tulevaisuudessa. Jos olet rauhassa, asutte nykyhetkessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close