Paolo esittelee uuden Liangtsen Hyvinkäällä ja kertoo meille vähän itsestään

2017-12-08-PHOTO-00000050

1) Miten päädyit Suomeen?
Jotenkin se puhui minulle heti kun pääsin tänne, varsinkin Suomen luonto ja erämaa. Seurasin väistöäni ja päätin ottaa selvää. Tuskan kautta…Se vei minut katsomaan itseäni peiliin. Tämä rakkausvihasuhde on toiminut kohtaamaan sydämeni.
2) Olet ollut monta vuotta hoitoalallasi. Voitko kertoa meille vähän sinun taustasta?
Olen ensi valmistunut ja toiminut homeopaatiksi useita vuosia. Sen jälkeen päätin hankkia tietoa itämäisistä hoidoista. Törmäsin ensin shiatsuun, jota opiskelin John Lewisin johdolla. Sitten kiinnostuin heti kiinalaisesta lääketieteestä. Ja opiskelin sekä Italiassa että Suomessa ja myös online-kursseilla vuodesta 1998 ja käytin opittuani shiatsun hoidossani. Suomessa olen myös opiskellut anatomian ja fysiologian kurssieni yhteydessä ja koululääketieteen patologiaa Helsingin IV terveydenhuolto laitoksen kurssilla.
Lisäksi olen opettanut yli 15 vuotta Shiatsua ja kiinalaislääketieteen teoriaa, sekä aloittelijoille että edistyneille.
Elämä jatkuu, nyt olen menossa Pekingin yliopiston klinikalle suorittamaan akupunktion kliinisiä tenttejä ja tutkin Amerikan intiaanien lääkkeiden elinvoimaa ja kuinka se toimi ihmisille.

3) Olen kuullut että olet erikoistunut kielen diagnostiikkaan voisitko kertoa meille miten kiinalaisen lääketiede käytetään sen?
Vanhojen kansojen lääketieteessä on tiedetty , että ihmisten elimistö on kuin temppeli.
Kielen alueet, niiden värit ja merkit mm. kertovat sisäelimien vointista. Kielessä voi tarkistaa kuinka toiminnallinen Yang on tasapainossa, tai kuinka rakenteellinen Yin voi hyvin tai kärsii. Se on selkeä apuhoidettavan terveystilanteen tulkinnassa sekä heti ensimmäisellä käynnillä että varsinkin hoidon vaikutuksen seurannassa. Tutkiihan perhen lääkäri aikaisemminkin silmien kuntoa samoista syistä ja mielestäni näitä diagnosointikeinoja voisi uudestaan opettaa yliopistonkin tasolla, eikä jäädä vain odottamaan milloin laboratorion tutkimukset kertovat muutoksista. Esimmerkiksi maksa kestää normaalin verrattuna 7 kertaa enemmän ylikuormitusta, ennen kuin näyttää selkeitä muutoksia laboratorion analyyseissä.

Maksan kirroosi diagnosoidaan sen takia usein liian myöhässä. Kielessä taas Maksan energian ja Maksan rakenteellisetkin häiriöt nähdään huomattavasti aikaisemmin.
Kiinalaisessa lääketieteessä kielidiagnostiikka käytetään sekä akuutin tapauksen että kroonisen tapauksen tulkinnassa ja kielidiagnostiikkakin kuten myös ihmisten häiriöt on muuttumassa verrattuna aikaisemmin ja uusia seikkoja huomataan ja lisätään.
4)Olet Shiatsun (japanilainen hieronta) opettaja onko mahdollista yhdistää Tuina ja Shiatsu ?

images

:)) Voihan sanoa, että se tehdään juuri täällä Liangtsessa, joten kyllä onnistuu. Muutama kerta esittelin tuinaa shiatsun opiskelijoilleni ja huomasin, että joillekin harjoittelu sujui luonnollisesti paremmin ja joillekin ei.
Lihasten reippaampi muokkaus, kuten esim.Tuinassa, on suositumpi Kiinan ja Japanin asiakkaiden keskuudessa. Ja täällä heille, jotka kallistuvat enemmän klassisen hieronnan puolelle. Shiatsussa painellaan enemmän yksittäisiä pisteitä kuin Tuinan sarjassa, joten ne voivat parhaimmillaan täydentää toisiaan, vaikka ovat kuitenkin itsestään jo kokonaisvaltaisia lajeja semmoisinaan.
5) Voitko kertoa jotain meille uudesta paikasta Hyvinkällä?
Se on kerta kaikkiaan ihana. Keskellä metsää. Paikan henki on minulle juuri sopiva, koska terapian kannalta se on paras vaihtoehto kaupungissa. Ajattele, että sinulla olisi vastanoton ikkuna suuri kuin koko seinä ja näkymä suoraan Helsingin keskuspuiston tiheämpään kohtaan. Se on yksi vahvimmista Sveitsin spa hotellin valttikorteista.
Hotellin toisessa siivessä taas on täysin toiminta ja se Superparkki, jota varsinkin lapseni kehuvat.
Hotellissamme on hyvä kokonaisuutta.

Liangtse Hyvinkää:

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

AJANVARAUS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close